Ga jij op reis? Ben je er helemaal klaar voor, én wat gaat het worden? Of je nu op heerlijke relaxvakantie gaat naar een zonnig oord, of een wandelreis in een regio met prachtige en vooral ook koude natuur, óf als sportman je helemaal verliefd bent geworden op het idee van voetbalreizen Barcelona—wat voor soort reis het ook wordt; blijf nog even hangen. Laat ons je nog stel even hét geheim vertellen van de perfecte reis, en dan kan je met een gerust hard en al je koffers het vliegtuig of de trein op. 

 

Ontspannen gaan 

 

Er is één vraag die je jezelf moet stellen voordat je op reis gaat, van je grote treinexcursie tot voetbalreizen Barcelona; hoe kom jij tot rust? In eerste instantie moet je nagaan hoe je tot rust komt in het dagelijks leven; hoe je ontsnapt aan de drukte en de stress van je reguliere baan en sociale interacties. Ben je iemand die graag de natuur in trekt en veel wandelt, en het liefst als enige gezelschap de stilte en het geluid van vogeltjes heeft? Ben je een sporter, en kom je in je koppie het meest tot rust als je lekker in beweging bent, en zou je dat ook graag op reis willen doen? Of ben je juist iemand die heerlijk met mensen wil relaxen, juist door een nieuwe stad of andere plek te ontdekken, en óf heerlijk in een nieuwe cultuur te verdwijnen, óf juist in het nachtleven (allebei cultuur!)? Zodra je weet hoe je zelf tot rust komt in je hoofd, kan je dit ook implementeren op elke reis die je maakt. Ook is het goed om te weten hoe je reisgenoten één voor één tot rust willen komen, zodat je de reis kan maken die voor jullie allemaal goed is. 

 

Bestemmings-klaar

 

Je weet hoe jij én al je reisgenoten ontspannen, je weet de dingen die jullie het liefst willen doen op reis én je weet (hopelijk) in wat voor klimaat jullie het beste getijen—dat maakt je/jullie klaar om een bestemming te kiezen. Een reis gericht op sport, bijvoorbeeld voetbal, is bijvoorbeeld goed op een bestemming die veel bezig is met voetbal, zoals voetbalreizen Barcelona, Liverpool of Brazilië. Een goede wandelvakantie in een kouder klimaat vind je in Noorwegen of het Verenigd Koninkrijk, en zo voort.

 

Ga goed voorbereid op vakantie, weet hoe je zelf tot rust komt en veel plezier!