Ben je van plan om komend jaar op vakantie te gaan naar Frankrijk maar kun je niet kiezen waar je de hele vakantie wilt verblijven? Dan maak je toch een rondreis langs verschillende campings in Frankrijk? Nu hoor ik je denken: "en dan op iedere camping mijn tent weer opzetten en afbreken"? Welnee! Je kunt het jezelf zo moeilijk maken als je zelf wilt. Kies er gewoon voor om op verschillende campings in Frankrijk een accommodatie te boeken en zo van stacaravan naar safaritent naar appartement te reizen. Je hebt dan een schitterende vakantie die je niet al te veel moeite kost. Want dat opzetten van die tent, dat vindt toch niemand écht leuk?

Campings in Frankrijk vind je in alle windstreken

Frankrijk is een enorm land. Je kunt er alle jaren van je leven op vakantie en dan nog regio's of gebieden niet bezocht hebben. En dus is een rondreis langs verschillende campings in Frankrijk wel zo leuk. Je zorgt er dan voor dat je veel van de Franse landschappen ziet. Dit kan je dan weer inzichten geven voor de vakantie die je in 2024 wilt beleven. Je ontdekt dan immers veel van Frankrijk en kunt dan bepalen welke streek je het meest aanspreekt. Een rondreis langs campings in Frankrijk is de perfecte vakantie voor mensen die niet van  stilzitten houden.

Of ga je liever naar Spanje?

Je kunt er ook voor kiezen om verschillende campings in Frankrijk aan te doen op weg naar je camping Spanje. Je plant dan wat korte verblijven in Frankrijk om te kunnen genieten van de rust, de ruimte en natuurlijk het klimaat dat Spanje te bieden heeft. Een camping in Spanje is voor veel mensen de perfecte vakantiebestemming. Je hebt er (bijna) altijd mooi weer en er is altijd wel iets te beleven. Ook als je de camping niet wilt verlaten.

Zorg voor een goede voorbereiding voor je de weg op gaat

Ga je met de auto op vakantie? Dan is een goede voorbereiding belangrijk. Wist je dat het in Frankrijk verplicht is om een gevarendriehoek en reflecterende hesjes bij je te hebben? Maar er is meer. Zorg dat je ruitenwissers het goed doen en dat je voldoende ruitenwisservloeistof bij je hebt. Een vieze voorruit maakt het rijden gevaarlijk! Ook is het belangrijk dat je remmen het goed doen en dat je banden voldoende spanning hebben. Smeer dan nog wat boterhammen voor onderweg en vul een thermosfles met koffie of thee en je reis kan beginnen!