Geweldig dat je bij CeesPlace terecht bent gekomen. In dit artikel zal ik waarschijnlijk enkele ideeën met u delen die u in uw gratis weken zou kunnen doen. Er zijn verschillende punten die u kunt doen, bijvoorbeeld, waardoor uw (misschien onbekende) innovatieve geest volledig kan ontstaan. Daarnaast zal ik je een aantal goede ideeën aandragen over hoe je precies de suggesties kunt vormen om ervoor te zorgen dat je deze weken doorkomt!

Upgrade uw huis / kamer

Hoe lang ziet uw woning / kamer er hetzelfde uit? Mijn ervaring is dat het heel goed kan zijn om je woning zo nu en dan een andere uitstraling te geven. U kunt dit zeker naar eigen inzicht invullen. Wil je een paar andere meubels een boost geven, een ander formaat of gewoon functionele dingen? Je kent stopcontacten die nooit op de juiste plek zitten, koop simpelweg een paar uitbreidingskoorden en haspels en je komt op een langdurig middel. Of verbeter uw net door verschillende netkabels te monteren. Wanneer je naar residentie gaat, kun je dit gemakkelijk kiezen.

Bovendien kun je zeker ook een veel grotere aanpak kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het renoveren of verlengen van uw woning of het compleet veranderen van uw tuin. Een goede grasmat aanleggen of het hek vervangen voor die taken die u gemakkelijk kunt oppakken op uw rustdag.

Begin met schilderen

Mogelijk heeft u hier nog nooit aan gedacht, maar kunt u bijvoorbeeld een portret schilderen of een mooi landschap schilderen. Een geweldig concept om te doen is om iets te tekenen dat helemaal bij je vriend of vriendin past. In deze tekening / verf wordt dan duidelijk wat je heel mooi en ook gunstig ontdekt ten aanzien van die persoon.

Het is ook geweldig om met je canvas en ezel de natuur in te trekken en daar misschien huisdieren of prachtige landschappen opnieuw te schilderen.

Ga samen op stap

Je kunt natuurlijk ook buiten gaan en helemaal niets doen, puur genieten. Denk bijvoorbeeld aan een picknick. Koop wat lekkere hapjes en ook drankjes en geniet van een picknick op een overkapping in het park of aan de kustlijn. Vergeet niet om leuke videogames mee te nemen, zoals een rondje, kegelen (om paalvoetbal te spelen) of wat je maar kunt bedenken! Maak het zo leuk als je wilt en geniet ook van je gratis middag.

Idealiter heb je een aantal leuke suggesties en je zult je zeker niet vervelen tijdens je gratis weken!