Met het nieuwe jaar komen bovendien de voornemens van het gloednieuwe jaar. Het klopt dat we al een tijdje in het nieuwe jaar zitten, maar toch heeft deze blogsite te maken met het maken van keuzes en het weer vertrouwd zijn met jezelf tijdens het maken ervan. Lees op deze blogsite meer over hoe ik dit jaar precies trouw gebleven ben aan mezelf en mijn leven zo heb vernieuwd!

Het begin

Als u van plan bent zelf iets te veranderen, moet u ook de omgeving aanpassen waarin u zich bevindt. Met het nieuwe jaar komen er ook nieuwe patronen en gezwellen. De laatste tijd ben ik nieuwsgieriger geworden naar interieurdecoratie, daar wilde ik me dit jaar op concentreren.

Om te beginnen wilde ik mijn hele binnenkant transformeren. Ik had een relatief moderne binnenkant, niet per se Scandinavisch, maar eigentijds. Begrijp je dat je je huidige interieur helemaal van je af wilt schudden? Ik had dat extreem zwaar met mijn huis. Daarom wilde ik een face-lift om het jaar goed te beginnen. Maar wat zijn de huidige stijltrends?

Hot & happening

Als je het meest up-to-date nieuws op het gebied van interieurontwerp wilt bedenken, zijn de landelijke, Scandinavische en ook industriële binnenkant nog steeds ondeelbaar van het huidige binnenlandschap. Ik wilde iets anders, dus ik ging op zoek naar iets anders.

Van lichte kleuren in mijn moderne interieur ben ik eigenlijk helemaal overgegaan naar een donker en sjiek woonpatroon. Onder natuurlijke vormen treden zowel materialen als diepe kleuren hun eigen binnen. Precies waar dit jaar in mijn geval voor staat.

In mijn huidige binnenkant zul je gebroken wit met crèmewit en ook lichtbeige zeker niet meer zo snel vinden. Voor mij draait het dit jaar om aubergine, donkerblauw en diverse andere aspecten die een tijdloos tintje geven. Maar welke elementen zorgen hiervoor?

Het is gedaan in de details

Naast de meubels, kussens en vloerkleden, was het ook nodig om mijn andere accessoires een goede opknapbeurt te geven. Dat is precies hoe ik helemaal viel voor het vloerspiegelpatroon. Helaas kan ik in de winkels geen goed exemplaar vinden.

Daarna ben ik op het net gaan zoeken en heb ik Glassby vrijwel meteen gevonden. Het kopen van een op maat gemaakte spiegel van Glassby is echt als een nieuw leven ingeblazen droom. Ze zorgden voor een goed luisterend oor dat tot uiting komt in het meer dan uitstekende resultaat. Met mijn mooie vloerspiegel zorg ik er toch voor dat er een beetje licht in mijn wat donkerdere binnenkant komt. Dat is precies hoe ik de perfecte omgeving creëerde om aan mezelf te werken!