Als u bij u thuis woont met jongvolwassenen, ontstaat vroeg of laat de zorg voor een game-pc. Dat kun je als ouders niet meer voorkomen. Voor de jongvolwassenen van vandaag zijn online videogames de match van vroeger socializen op de weg. Elk sociaal leven van onze tieners vindt online plaats. Dat is even wennen voor ons moeders en vaders van nog een generatie. Zelf had ik veel moeite met het idee dat die spellen zeker ooit mijn huis zouden betreffen. Zorgen ze niet voor geweld? Zullen mijn kinderen niet die vreemde nerds worden die niet langer begrijpen hoe ze echt met mensen moeten omgaan? Ik ben waarschijnlijk niet de enige ouder met zulke zorgen. Toch zal ik niet de enige mama's en papa's zijn die opmerken dat gaming onze jongeren voorbereidt op een leven dat volledig gericht is op sociale mediasites. De manieren zijn momenteel anders, de club van de vrienden is online en daarom zijn de videogames die ze met elkaar spelen. Je wilt niet dat je kind erbij is, dus wat ben je aan het doen? Je praat met je zoon en hij wil natuurlijk zijn eigen videogame COMPUTER maken om ervoor te zorgen dat hij kan meedoen met zijn goede vrienden. En ook jij zult zeker optreden, want dat wordt onderdeel van deze tijd. Tijd dus voor deze cruciale acquisitie.

Compileren van een videogame-pc: hoe doe je dat precies?

Mijn kind wilde zelf een computerspel-pc in elkaar zetten. Hij had eigenlijk al bepaald hoe dat eruit moest zien. Ik was echt niet van plan hem tegen te houden, maar het budgetplan was natuurlijk niet onuitputtelijk. Toch bleek het nuttig te zijn om op het begrip van mijn kind te vertrouwen. Hij had het natuurlijk maandenlang volledig onderzocht. Het budget was mijn beperking en daarbinnen werd hij in staat gesteld om zijn spel COMPUTER samen te stellen. Als een algemene niet-professionele, vroeg ik hem waar hij zich op concentreerde bij het verwerven. Mijn kind beschreef dat het buitengewoon belangrijk is dat u begrijpt welke videogames u het meest waarschijnlijk zou spelen en wat u precies moest doen. Hij wilde veel meer schijfruimte en ook een groter werkgeheugen dan normaal. Toch zijn er veel verschillende andere keuzes die je kunt kiezen, zoals een grafische kaart en ook een effectieve cpu. Niet dat ik begrijp wat dit allemaal aangeeft, maar mijn kind besprak dat moeiteloos.

Laten we spelen

Met mijn bestedingsplan en zijn begrip begonnen we online te zoeken en dus creëerde mijn zoon zijn optimale spel COMPUTER. Hij kan momenteel weer online deelnemen met zijn maatjes. Maar ik stuur hem ook af en toe op pad. Sociaal zijn op het computersysteem is leuk en cruciaal, maar dat geldt ook voor training en echt bevredigende individuen. Zo werkten beide generaties weer samen!