Een punt is specifiek: dit zijn onzekere tijden. Mensen met een kwetsbare gezondheid en welzijn worden extra aandachtig toegevoegd, mensen met een taak vragen zich af of ze het zullen houden en ondernemers zijn bang om failliet te gaan. We maken ons zorgen over onze eigen gezondheid en ook over het economische scenario, samen met dat van onze genoten. Zowel regeringen zijn bezorgd over dezelfde punten en proberen de best haalbare keuzes te maken met betrekking tot de acties voor het coronadilemma. Door deze omstandigheid zien we onverwachts heel goed mogelijk dat het effect heeft op de verschillende anderen: hoe veel minder bewegingsvrijheid we hebben, hoe meer effect dit heeft op de economie en misschien ook wel op onze gezondheid en welzijn. En op een grotere schaal zien we dat wat er in het ene land gebeurt, ook gevolgen heeft in andere landen. We zijn allemaal gehecht en ook in een constant spel van uitwisseling, actie en ook reactie. Niemand kan de toekomst voorspellen, ook geen helderziende. Dus alles wat we kunnen doen is ons ideaal doen. Toch begrijpen sommigen beter hoe ze met onzekerheid moeten omgaan dan anderen. Om die reden in deze blog enkele suggesties om iets te vinden om aan vast te houden gedurende deze periode.

Pas je geest aan

De allereerste pointer is om iets te doen dat je anders niet zou doen. Het is misschien iets dat niet bij u past, maar het hoeft niet zo te zijn. U kunt ook een andere plek in uw huis kiezen om te functioneren. Iets dat je zowel een nieuw gevoel als een nieuwe kijk op dingen geeft. Zelfs als we klaar zijn in dit scenario, betekent dit niet dat het permanent zal duren. Natuurlijk is het voor sommigen gemakkelijker om te praten dan voor anderen, maar een van de attributen van het leven is dat absoluut niets constant hetzelfde blijft. De enige zekerheid die we hebben, is dat alles constant verandert. Door zelf uw dagelijkse routine aan te passen, ontdekt u dat u in gloednieuwe situaties kunt wennen. U zult merken dat u perfect voor datgene kunt zorgen en dat het u zelfs goede, gloednieuwe ervaringen kan bieden. Het geeft je een extra veilig gevoel, aangezien je ontdekt te vertrouwen dat als iets in jouw omstandigheid buiten je controle verandert, je zeker niet zult omvallen, maar dat je er zeker mee om kunt gaan.

Neem contact op met

Dit is wat ik in de ruimste zin van woorden aangeven: maak contact met de aardige mensen om je heen, zowel met jezelf als met vreemden. Schenk een glimlach aan iedereen die je koers kruist als je gaat winkelen, luister nogmaals naar die prettige stem van je oma aan de telefoon en begin ook zelf het gesprek. Stel jezelf bijvoorbeeld de vraag hoe je je echt voelt, wat je zeker leuk zou vinden en zeg ook tegen jezelf dat je er vandaag goed uitziet. Als je je echt zorgen maakt over de toekomst, neem dan actie om paranormaal begaafden in te huren. U kunt snel via internet bellen met geëvalueerde treinen die u aanbevelingen kunnen doen die u met hun geschenken kunnen helpen. Daarna sla je twee vliegen in één klap: je doet iets buiten je dagelijkse regime en praat met een vreemde die aanvoelt welke suggesties je zouden kunnen helpen. Geef het een kans om te zien of het je flatteert. Er zijn tal van methoden om u nog zekerder in uw schoenen te voelen. Bekijk vooral wat je echt een goed gevoel geeft. Ik wou dat deze blogsite je daarbij had geholpen!