Hoewel

het wordt buiten kouder en de wind zal vandaag waarschijnlijk behoorlijk winderig zijn, natuurlijk bedoelde ik dit figuurlijk. Nog niet zo lang geleden ben ik begonnen aan een nieuwe baan waar ik veel energie van krijg. Het deed me bovendien denken aan alle verschillende andere punten in mijn leven. Een daarvan is mijn welzijn en mijn decor.

Aanpassing

Soms hoor je mensen beweren dat aanpassing activiteit in je leven brengt. In mijn situatie is dat absoluut echt. Naast het feit dat ik mijn woning volledig wil verzorgen, bekijk ik ook de aanschaf van een splinternieuwe auto. Toch besloot ik om alles zowel soepel als gedetailleerd aan te pakken. Te beginnen met mijn eigen eetlocatie. Ik heb zelf een kleine eethoek. Iets waar ik op geen enkele manier problemen mee heb, het is hedendaags. Ik zou graag een mooie splinternieuwe tafel willen en ook om eerlijk te zijn zijn de stoelen nu ook aan vervanging toe.
Ik moet bekennen dat er een grote optie is op internet. Keuzes maken is niet altijd mijn moeilijkste factor (ik ben eerder een twijfelaar) aangezien je lang aan je nieuwe aankoop vastzit en je je geld ook pas zo snel kunt uitgeven. Daarom ging ik met een maatje achter het computersysteem zitten. Vooral omdat het me echt niet leek alsof ik veel verschillende winkels zag, terwijl je het net zo goed op internet kunt zien als ik me zorgen maak. Uiteindelijk heb ik een besluit genomen en ben ik erg blij met mijn keuze. Wacht momenteel tot de bestelling is afgeleverd.

Volgende stap

Hoewel het lijkt alsof ik alles tegelijk doe en organiseer, begrijp ik dat dit niet de beste methode is om te krijgen wat ik bedacht. Daarom heb ik eigenlijk besloten om alles stap voor stap te doen. Als voorbeeld zal ik nu zeker wachten tot mijn gloednieuwe kleine eetlocatie er is. Als ik dit allemaal echt heb gedaan tot mijn eigen vervulling, ga ik verder met de volgende actie. Ik herken al wat het zou moeten zijn. Omdat het wat meer moeite kost, moet ik iets veel beter plannen. Ik wens een geweldige nieuwe tint op de muuroppervlakken in mijn huis. Zoek eerst naar een goede kleur (of prachtige tinten).