Wanneer de temperaturen omhoog gaan, trekken veel mensen naar buiten om te eten. Lekker onder de blauwe lucht en genietend van het zonnetje. Niets is dan zo verfrissend als een maaltijd in de buitenlucht. Om je tuin of balkon optimaal ingericht voor zomers tafelen te hebben, is het belangrijk om ook goed rekening te houden met je tafellinnen. In dit blogartikel vertellen we je alles over Gecoat tafellinnen; waarom deze stof zo geschikt is voor zomerse maaltijden en waar je het kunt aanschaffen.

Wat is gecoat tafellinnen?

Gecoat tafellinnen is een dunne, lichtgewicht en makkelijk te wassen variant van tafellinnen. De stof is gemaakt van polyester en is door een speciale coating waterafstotend. Dit maakt het materiaal ideaal voor buitentafels, want vlekken van drankjes of sauzen zijn makkelijk te verwijderen. Bovendien is gecoat tafellinnen UV-bestendig, waardoor de kleuren niet verbleken in de zon.

Verschillende kleuren en designs

Gecoat tafellinnen is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs. Zo is er altijd wel een variant te vinden die bij jouw tuin of balkon past. Ook als je liever een rustige tafelsetting hebt, zijn er genoeg effectief gekleurde varianten te vinden. Daarnaast is gecoat tafellinnen makkelijk te combineren met andere stoffen, zoals katoen of linnen.

Waarom een tafelkleed op maat?

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een Tafelkleed op maat te laten maken. Zo weet je zeker dat het tafellinnen precies voorbij is bij de afmetingen van jouw tuintafel of balkontafel. Daarnaast kun je bij een tafelkleed op maat ook aangeven in welke kleur of stijl het tafellinnen moet worden gemaakt. Zo weet je zeker dat het precies is wat je zoekt!

Waar kun je het kopen?

Gecoat tafellinnen is verkrijgbaar bij verschillende woon- en tuinwinkels, maar je kunt het ook online bestellen. Er zijn verschillende aanbieders die de stof verkopen, dus vergeet niet eens rond te kijken voordat je een aankoop doet. De prijs van gecoat tafellinnen is ongeveer €10,- per meter. Dit is natuurlijk afhankelijk van de aanbieder en het design, maar in de meeste gevallen is gecoat tafellinnen niet duur.

Met een leuk gedekte tafel maak je jouw zomerse tuin- of balkonmaaltijden compleet. Gecoat tafellinnen is hiervoor het perfecte materiaal; dun, lichtgewicht, makkelijk te wassen en te verkrijgen in veel verschillende kleuren en designs. Houd deze veelzijdige en zomerbestendige stof dus zeker in de gaten!